ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende çeşitli gösterilere yer verildi.

Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu koro dinletisi gerçekleştirildi. Programın hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimi minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikle kutlandı.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan anma programı ve okul koromuzla program devam etti.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  öğrencilerimizle büyük bir coşkuyla kutlandı. Program Cumhuriyetin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

100. Yıl dönümünde, Cumhuriyeti  bizlere emanet bırakarak bu topraklar üzerinde onurlu bir hayat sürmemizi sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim tarihinde Deprem Tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Planlanan zamanlarda tüm öğrenci ve öğretmenlerin tahliyesi başarıyla gerçekleşmiştir.

Eyl

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde Mevlid Kandili programı düzenlendi. Bu güzel haftada Peygamber Efendimiz (S.A.V) anıldı. Okul yönetimi olarak bu güzel haftayı güzel etkinliklerle süsleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ebru KAYHAN KINACI ve öğrencilerimizin yıl boyunca ortaya çıkardıkları eserler, yıl sonunda harika bir sergi ile okulumuza sunuldu.

Öğretmenimiz ve Öğrencilerimizi emeklerinden dolayı kutlarız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan programla büyük bir coşkuyla kutlandı.