ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI

Cumhuriyetimizin 100. yılı öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  öğrencilerimizle büyük bir coşkuyla kutlandı. Program Cumhuriyetin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

100. Yıl dönümünde, Cumhuriyeti  bizlere emanet bırakarak bu topraklar üzerinde onurlu bir hayat sürmemizi sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kutlama programından görüntülere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/06/27/734347/fotograf_galerisi_3103348.html

Yayın: 20.11.2023 - Güncelleme: 20.11.2023 11:20 - Görüntülenme: 176