ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Hakan BİÇER - Müdür

1984 yılında Ankara ili Polatlı ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası. Malıköy İlkokulunda ilkokulu tamamladı. Ardından Polatlı Atatürk Ortaokulunda Ortaokul eğitimini aldıktan sonra Açıklise´de lise eğitimini tamamladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesinden 2008 yılında Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak mezun oldu.2019 yılında Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alanında Tezli Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.Kütahya İhsaniye Ortaokulunda 2010 senesinde öğretmenliğe başladı aynı okulda 1 yıl müdür vekilliği de yaparak 2014 Haziranında İhsaniye Ortaokulundan ayrılarak Aslanapa İmamhatip Ortaokulunda göreve devam etti.2014 Eylül ayında Ankara Bala Sofular Ortaokulunda, ardından Altındağ Ertuğrulgazi Ortaokulunda görev yaptıktan sonra Temelli Toki Ortaokulunda öğretmenliğe devam etti. Aynı okulda bir buçuk yıl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Sincan Melikşah Ortaokulunda ve 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulunda Müdür yardımcılığı görevine devam etti.2016 Ekim ayında Gaziosmanpaşa Ortaokuluna Müdür Vekili olarak görevlendirildi 2018 Ağustos ayına kadar görev yaptıktan sonra Sincan Ahmet Andiçen Ortaokuluna Kadrolu Müdür olarak atandı. Buradaki görevine yaklaşık 5 yıl devam ettikten sonra Ağustos 2023´te okulumuza ataması yapıldı, halen okulumuzun müdürü olarak görevine devam etmektedir.